Bijtring
Laat je kindje nooit met de bijtring  slapen en gebruik deze alleen onder toezicht!
Een bijtring is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen, controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen.
Wanneer bijtringen in contact komen met speeksel door kwijlen en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan. De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn gifvrij.

Het gebruik van een bijtring/rammelaar is altijd op eigen verantwoordelijkheid. ByLou KIds is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een bijtring/rammelaar.

Speenkoorden
Laat je kindje nooit met het speenkoord slapen en gebruik deze alleen onder toezicht en niet als speelgoed vanwege de kleine onderdelen. 
Onze speenkoorden van satijndraad met houten en silliconen kralen zijn door ons handgemaakt. De houten kralen zijn van onbehandeld hout en de  silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn
gifvrij. Het clipje is van metaal en bevestig deze alleen aan de kleding van uw kindje. controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen.

Het gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. ByLou Kids   is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord. 

Wagenhangers en spanners
Laat je  kindje nooit met de wagenhangers of spanners alleen en gebruik deze alleen onder toezicht. Gebruik een wagenspanner om te kijken. Een wagenspanner is geen speelgoed. Onze wagenhangers/spanners van satijndraad met houten en silliconen kralen en houten ringen zijn door ons handgemaakt. De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout en de silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn  gifvrij. De  clipjes zijn van metaal en bevestig deze alleen aan de kinderwagen. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen.

Het gebruik van een wagenhanger/spanner is altijd op eigen verantwoordelijkheid. ByLou Kids is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een wagenhanger/spanner

© 2017 - 2020 ByLou Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel